Acasă Intern V-ați lăsa copilul în casă cu baronii care vor să reformeze PSD?

V-ați lăsa copilul în casă cu baronii care vor să reformeze PSD?

Opinie

Baronii PSD vor să reformeze partidul după pierderea alegerilor prezidențiale de către Viorica Dăncilă. În toate redacțiile se știe, încă dinainte de alegerile prezidențiale, că o parte din primarii PSD nu vor munci să ducă electoratul la vot. De ce? Pentru că liderii PSD din anumite județe doreau debarcarea Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD. În fruntea acestora, se spunea că este Marcel Ciolacu care ar fi susținut din umbră căderea Guvernului Dăncilă. Așa că, nu este de mirare că imediat după numărătoarea voturilor, când nici nu se uscase bine cerneala pe ștampila de vot, Marcel Ciolacu a debarcat acasă la Viorica Dăncilă să îi propună să se retragă de la șefia partidului,

Despre Marcel Ciolacu se spune că  ar fi apropiat de serviciile secrete și dacă ar prelua conducerea PSD, de fapt ar subordona partidul președintelui Iohannis, într-un mod asemănător cum Victor Ponta a procedat față de Traian Băsescu.

După ce a părăsit fotoliul de la Cotroceni, fostul președinte Traian Băsescu dezvăluia într-o emisiune tv că l-a susținut pe Victor Ponta să fie ales președinte al PSD.

Baronii PSD cred că reformarea partidului înseamnă doar schimbarea conducerii, ”aceeași Mărie cu altă plărie”.

În ceea ce privește noua conducere care se prefigurează la cârma PSD pun o întrebare simplă: V-ați lăsa copilul cu ei în casă câteva ore? Dar conducerea țării?

 

Distribuie pe:
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

România poate accesa cele 80 de miliarde euro de la UE doar pentru proiecte

Europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier din partea PSD, afirmă că România are nevoie …