Acasă Diverse Un matematician român a descoperit o FORMULĂ cu care a CÂȘTIGAT  de 14 ori marele premiu la LOTO  

Un matematician român a descoperit o FORMULĂ cu care a CÂȘTIGAT  de 14 ori marele premiu la LOTO  

Şansele unei persoane de a câştiga la loto sunt de unu la 14 milioane. Matematicianul român Stefan Mande a găsit formula pentru a învinge statistica. El a câştigat de 14 ori marele premiu încasând peste 30 de milioane de dolari.

Stefan Mandel s-a născut în România şi trăieşte acum în Australia, fiind de profesie matematician. El a creat o formulă aproape perfectă pentru a învinge loterie.

Matematicianul a câştigat marele premiu în România, după care a emigrat alături de familie în Australia. Sistemul loto din Australia este diferit de cel din România, aşa că matematicianul a avut nevoie de câteva luni pentru a adapta formula.

Deşi oficialii nu au descoperit nimic ilegal în formula sa de joc, s-a considerat că ceea ce făcea Mandel încălca “spiritul jocului”; prin urmare, autorităţile au emis o serie de legi pentru a-l bloca.

Stefan Mandel a reuşit să mai câştige o dată marele premiu, la loteria din Virginia, Statele Unite. Câștigurile sale la loto însumează în total peste 30 de milioane de dolari.

Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Ministrul Agriculturii propune un Plan Strategic pentru următorii 5 ani

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că vrea să elimine în cinci ani deficitul b…