Acasă Diverse Suceveanca suspectă de coronavirus, scăpată cu targa la plecarea din spital – video

Suceveanca suspectă de coronavirus, scăpată cu targa la plecarea din spital – video

Profesoara de 32 de ani din Suceava suspectată de infectare cu coronavirus a fost scăpată cu targa, vineri, de personalul medical care o transfera la Iaşi. Unul dintre ambulanţieri s-a împiedicat şi a căzut când încerca să o urce pe femeie în autospeciala SMURD. Aceasta nu ar fi infectată cu virusul.

Incidentul s-a produs după ce profesoara de 32 de ani, din Suceava, care s-a întors din China, a fost preluată pentru a fi dusă la Iaşi. Totul a fost filmat, după cum arată Monitorul de Suceava.

Pacienta a fost scăpată cu targa de personalul medical înainte de a fi urcată în autospeciala SMURD, după ce unul dintre paramedicii care căra targa pe care se afla femeia s-a împiedicat şi a căzut pe rama de acces.

Personalul medical a sărit în ajutorul colegului şi a femeii, astfel că niciunul nu a fost rănit.

O profesoară de engleză din Suceava, care s-a întors la 1 februarie din China, s-a dus, vineri, la spital, cu simptome de gripă, iar medicii i-au prelevat probe şi le-au trimis la Institutul Matei Balş din Bucureşti, existând suspiciune de coronavirus. Dascălul este în carantină.

Paramedicul a rămas alături de colegii săi care au transferat femeia din ambulatoriul secţiei Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava la Iaşi.

Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Poluarea ucide anual 23 de mii de români

Ministrul interimar al mediului, Costel Alexe, trage un semnal de alarmă cu privire la niv…