Acasă Diverse Rusia caută indicii după accidentul aviatic

Rusia caută indicii după accidentul aviatic

Echipele serviciului de urgență din Rusia caută fragmente și indicii ale pasagerilor aflați în avionul care s-a prăbușit, ieri, la 80 de kilometri de Moscova.

Președintele Vladimir Putin a ordonat unei comisii speciale să investigheze cauzele accidentului fatal al avionului AN-148 operat de compania Saratov Airlines care s-a prăbușit în apropierea Moscovei la scurt timp după decolarea.

Printre cauzele posibile pe care anchetatorii le caută sunt condițiile meteorologice, eroarea umană și starea tehnică a avionului. Echipajul avionului nu a trimis semnale de primejdie.

Experții analizează un înregistrator de zbor recuperat din epava avionului, precum și fragmente de avion. Imagini de la o cameră CCTV care a filmat o parte din ceea ce s-a întâmplat au fost postate online. Imaginile arătă o minge mare de foc care străbate cerul.

Rămășițele umane sunt răspândite pe o rază de un kilometru în jurul locului de prăbușire, au spus cercetătorii.

Oficialii din cadrul Departamentului rus pentru Situații de Urgență au declarat, luni, într-o ședință difuzată la televiziunea de stat, că au fost organizate teste ADN cu rudele celor decedați pentru a încerca identificarea fragmentelor corporale.

Avionul AN-148, fabricat în 2010, avea la bord 65 de pasageri și șase membri ai echipajului de zbor. Lista pasagerilor a arătat că la bord se aflau mulți tineri, inclusiv o fetiță de cinci ani.

5 (100%) 11 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Porțile Cartierului Creativ din Bucureşti s-au deschis la Madrid

Bucureștiul este oraș invitat în cadrul ediției de anul acesta a Madrid Design Festival, e…