Acasă Intern Robert Cazanciuc, despre proiectul privind carantina și izolarea: ”Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia”

Robert Cazanciuc, despre proiectul privind carantina și izolarea: ”Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia”

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat vineri că proiectul Guvernului referitor la carantină şi izolare va fi dezbătut de Comisia juridică „atât timp cât va fi nevoie”, precizând că este necesar şi un aviz al CSM, dat fiind că este vorba şi despre proceduri judiciare. El a precizat că începând de sâmbătă va fi convocat plenul Senatului.

„Dezbaterea nu e încheiată asupra acestei legi. Am avut un proiect de lege venit de la Guvern foarte târziu. Este practic a treia oară când Guvernul ne pune în această situație.  Ne trimite o lege slabă, ca să fiu indulgent, în ultimul moment. Este inacceptabil să cerți Parlamentul că nu face el lucruri când tu trimiți legi care nu pot fi adoptate. E nevoie de mai multe modificări (…)”, a precizat Robert Cazanciuc.

„Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia. Este numai vina Guvernului că am ajuns în această situație. Din păcate ne-au trimis un proiect scris pe genunchi, nu unul scris de juriști”, a mai precizat Cazanciuc.

Distribuie pe:
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trump a părăsit Casa Albă OVAȚIONAT, într-o atmosferă de SĂRBĂTOARE. Joe Biden a preluat mandatul într-o atmosferă SUMBRĂ, ca la înmormântare

La 20 ianuarie 2021, în Washington D.C. au avut loc două evenimente care se repetă odată l…