Acasă Extern Reforma fiscală a lui Trump

Reforma fiscală a lui Trump

Planul de impozitare propus de Donald Trump și republicani reprezintă o victorie imensă pentru clasa de mijloc.

Promisiunile făcute de președintele Donald Trump în campania electorală sunt puse acum în aplicare. Planul de reformă fiscală reprezintă viziunea republicană pentru creșterea economică și eliminarea lacunelor fiscale de interes special.

Donald Trump și liderii Congresului au reușit să găsească soluții la multe probleme complicate și controversate privind redresarea fiscală din SUA.

Majoritatea republicană din Congres a dat ieri startul pentru reforma fiscală și scăderea impozitelor, după eșecul modificării legii privind sistemul asigurărilor de sănătate.

Proiectul de lege prevede reducerea semnificativă a impozitelor pentru contribuabilii cu venituri medii ajungând până la o impozitare spre zero pentru familiile cu venituri mici.

Rata de impozitare individuală va scădea și va elimina numeroase deduceri de care beneficiază în primul rând persoanele cu venituri mai mari.

Reducerea fiscalității atât pentru întreprinderile mari cât și pentru cele mici vor contribui la creșterea economică, la creșterea salariilor și va crea și menține mai multe locuri de muncă în Statele Unite. Rata maximă a impozitului pe profit va scădea de la 35% la 20%.

Reformele planului fiscal în combinație cu salariile mărite pentru clasa de mijloc vor contribui la creșterea investițiilor în economia americană.

Evaluare articol
Mai multe Extern
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Incendii de vegetaţie în Portugalia. A fost mobilizată armata pentru a ajuta la stingerea focului

Peste 800 de pompieri au fost mobilizaţi în centrul Portugaliei pentru a stinge trei incen…