Acasă Intern Președintele Iohannis: România va primi 10 milioane de doze de vaccin COVID-19, de la UE

Președintele Iohannis: România va primi 10 milioane de doze de vaccin COVID-19, de la UE

Klaus Iohannis a venit cu vești bune pentru români în cadrul unor declarații de presă. Vaccinul pentru coronavirus va fi disponibil în curând iar România, ca membru al UE, va beneficia de acesta.

Șeful statului a menționat că România va primi din partea Uniunii Europene 10 milioane de doze de vaccin atunci când acesta va fi gata de utilizare.

„Am discutat astăzi la prânz cu Ministrul Sănătății. Am observat un interes deosebit pentru vaccinurile pentru combaterea acestei boli. Este o temă recurentă. Românii trebuie să știe că în acest moment nu există un vaccin aprobat însă UE sprijină mai multe proiecte de cercetare. Sperăm că într-un viitor destul de apropiat vom beneficia de acest vaccin.

În acest moment, nu există un vaccin aprobat în UE. Este o temă care din păcate care va reveni, este o temă care produce îngrijorare. Ne apropiem de alegeri locale, de începutul anului școlar și trebuie să ne asigurăm că toate măsurile pentru protejarea oamenilor sunt luate. Oamenii lucrează la modul cel mai serios pe această temă. Încă o dată: purtați mască, păstrați distanța ca să scăpăm de această epidemie”, a completat Klaus Iohannis.

Distribuie pe:
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Gemania: Alegeri Bundestag 2021. SPD vrea o coaliție în 3, fără CDU-CSU

Rezultatele alegerilor parlamentare din Germania: SPD 25,7 % CDU/CSU 24,1 % GRÜNE 14,8 % F…