Acasă Intern Polițiștii protestează împotriva înghețării salariilor

Polițiștii protestează împotriva înghețării salariilor

Mai mulţi poliţişti clujeni au protestat, miercuri, în faţa Prefecturii Cluj, împotriva ordonanţei de urgenţă de îngheţare a salariilor, emisă la sfârşitul anului trecut.

„Scopul protestului este salarizarea poliţiştilor, mărirea pensiilor pentru rezervişti şi salarizarea ordinii şi siguranţei publice naţionale. Guvernanţii îşi bat joc, noi suntem pe ultimul loc, dar trebuie să ieşim să facem linişte, să apărăm cetăţenii, suntem în prima linie şi nu suntem respectaţi”, a declarat unul dintre protestatari.

Protestatarii, în umăr de aproximativ 35 – 40, au purtat bannere cu mai multe mesaje:

„Respect pentru militarii ţării”, „Onoare şi demnitate pentru militari”. De asemenea, printre altele, au scandat: „Mincinoşii, mincinoşii!”, „Hoţii, hoţii!”.

Alături de polițiști au protestat și membri ai Sindicatului grefierilor clujeni, Dicasterial, iar o delegaţie a protestatarilor a fost primită de prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Distribuie pe:

Doctor în Ştiinţe Politice cu distincţia Magna cum Laudae, la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Sudii Politice şi Administrative din Bucureşti (S.N.S.P.A.) Citește mai mult

Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Afganistan sau ”cimitirul imperiilor”. Eșecul SUA-NATO în Afganistan, Irak, Libia

La sfârşitul celor 20 de ani de prezenţă în Afganistan, cel mai lung război dus de Statele…