Acasă Intern PNL: A început asaltul împotriva lui Orban pentru numirile făcute în Cabinetul Cîțu

PNL: A început asaltul împotriva lui Orban pentru numirile făcute în Cabinetul Cîțu

Liberalii s-au reunit în ședința Biroului Executiv, iar ”tabăra reformiștilor” a început asaltul asupra lui Ludovic Orban ca urmare a modului în care au fost făcute numirile în funcții. Rareș Bogdan și Florin Roman i-au reproșat lui Orban modul în care a negociat formarea Guvernului și alegerea oamenilor în funcții.

Rareș Bogdan i-a reproșat lui Orban faptul că miniștrii PNL s-au ascuns, după numirea în funcție și doar 3 dintre aceștia comunică public. Rareș Bogdan susține că miniștrii USR comunică mult mai mult și au luat fața PNL la guvernare.

În replică, Ludovic Orban i-a transmis lui Rareș Bogdan că în această perioadă nu ar dori să fie în pielea miniștrilor USR și faptul că o comunicare ”prea floamboaiantă nu este bună”.

Florin Roman i-a reproșat lui Orban faptul că nu s-a făcut o analiză a rezultatului alegerilor parlamentare și oamenii n-au fost numiți în funcții după meritul din alegeri. Florin Roman a solicitat ca această analiză să fie realizată până la proxima ședință a PNL. De asemenea, Florin Roman i-a reproșat lui Orban că el ”coordonează destul de nestatutar negocierile” asta pentru că echipele n-au fost validate în forurile de conducere ale PNL.

În replică, Ludovic Orban a spus că s-au depus CV-uri, se analizează propunerile pentru secretarii de stat și alte funcții, dar abia ulterior se va lua o decizie.

5/5 - (1 vote)
Distribuie pe:
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Gemania: Alegeri Bundestag 2021. SPD vrea o coaliție în 3, fără CDU-CSU

Rezultatele alegerilor parlamentare din Germania: SPD 25,7 % CDU/CSU 24,1 % GRÜNE 14,8 % F…