Acasă Economie Parteneriatul este cheia succesului economic

Parteneriatul este cheia succesului economic

Prezent astăzi la Craiova pentru lansarea noului Ford EcoSport Președintele Klaus Iohannis a declarat că” parteneriatul este cheia succesului economic, indiferent de ceea ce pretind uneori politicienii”.

Craiova a redevenit un important centru industrial al României datorită prezenței filiala uzinei Ford. Aceasta ne arată încă odată că” investițiile străine și capitalul românesc trebuie susținute și încurajate deopotrivă” a spus președintele Iohannis.

Datorită prezenței Ford, Craiova este un exemplu de ecosistem industrial compus din zeci de firme românești dezvoltate în jurul companiei americane. Investițiile mari generează întotdeauna dezvoltarea de întreprinderi mici și mijlocii în jurul lor, care produc componente pentru firma producătoare.

” Parteneriatele economice înseamnă cooperare, concurență prin antreprenoriat, inovație și productivitate. Aceasta este calea succesului economic și nu există scurtături în drumul spre prosperitate, indiferent cât de mult pretind uneori politicienii că doar ei sunt capabili să inventeze”, a spus Klaus Iohannis.

Evaluare articol
  • Primul tren China-Germania

    China inaugurează serviciul de transport feroviar spre Hamburg Primul tren de marfă a plec…
  • Poliția anchetează RBS

    Poliția efectuează anchete la Royal Bank of Scotland cu privire la tratamentul clienților …
  • Polonia, „tigrul” Europei de Est

    Din 1991 Polonia se află pe un trend ascendent de creștere economică cu o medie de 4 la su…
Mai multe Economie
Comentariile sunt închise.

Citește

Primul tren China-Germania

China inaugurează serviciul de transport feroviar spre Hamburg Primul tren de marfă a plec…