Acasă Diverse OZN văzut pe Google Earth

OZN văzut pe Google Earth

Imaginea unui OZN captată pe Google Earth de către un australian. 

Un australian a surprin pe ecranul computerului imaginea unui OZN în timp ce căuta pe Google Earth o stradă din orășelul Tennant Creek, scrie news.com.au.

Dând clic pe locația Ambrose St. și apropiindu-se cu ajutorul Google Street View, Dean Stocks a văzut că deasupra orașului este un obiect care prezintă o asemănare remarcabilă cu o farfuria zburătoare. El a spus că a fost unul dintre cele mai femonenale lucruri pe care le-a văzut vreodată pe calculatorul său.

Rețeaua Mutuală de UFO, un grup internațional de ufologi, a dezvoltat o bază de date cuprinzătoare despre observarea OZN-urilor în toată lumea. Harta UFO Stalker include datele, orele și detaliile incidentului.

Un locuitor din Palmerston a descris, în iunie 2007, un obiect asemănător unei mingi de foc pe cer care se mișca și apoi și-a schimbat direcția

Un raport din septembrie 2015 a detaliat un incident petrecut în ianuarie 2014 de către o persoană care filmează formarea furtunilor. Aceasta descrie că a văzut două OZN-uri care zburau lângă o celulă de formare a furtunii.

5 (100%) 8 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Tudorel Toader îl trimite pe Iohannis să studieze Constituția

Ministrul Justiției, Tudorel Toader insistă ca Adina Florea să fie noul procuror șef al DN…