Acasă Diverse Moartea suspectă a președintelui Apotex

Moartea suspectă a președintelui Apotex

Canadianul miliardar Barry Sherman și soția sa au fost găsiți morți în locuința lor din Toronto, în circumstanțe pe care poliția le-a descris drept „suspecte”.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că serviciile de urgență au fost chemate vineri, înainte de prânz.

Cadavrele celor doi soți  au fost găsite, vineri, în subsolul casei de către un agent imobiliar, se arată în rapoartele poliției.

Barry Sherman este fondatorul și președintele gigantului farmaceutic Apotex, care vinde medicamente în întreaga lume.

El a fost unul dintre cei mai bogați oameni ai Canadei și un filantrop proeminent. Conform revistei Forbes, averea lui Sherman este în valoare de 3,2 miliarde de dolari.

Poliția a declarat că nu există semne de intrare prin efracție. Presa locală a relatat că anchetatorii nu căută  un suspect în acest moment.

În primele declarații ale poliției, aceasta nu a confirmat identitatea celor decedați. Cu toate acestea, numele lor a fost dezvăluit de presa locală ca urmare a reacției prietenilor cuplului..

Cuplul și-a pus recent casa de lux la vânzare, iar cadavrele lor au fost găsite de un agent imobiliar care voia să pregătească proprietate pentru o vizionare, a relatat Toronto Globe and Mail citând un membru al familiei.

Cuplul Sherman avea patru copii.

Sherman a înființat compania Apotex Inc. în 1974, iar compania declară că este a șaptea cea mai mare producătoare de medicamente din lume.

Distribuie pe:
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Ludovic Orban: Asigurarea coeziunii majorităţii parlamentare necesită „extrem de multă experienţă”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că asigurarea coeziunii majorităţii parlamentare r…