Acasă Tehnologie McIntosh dă lovitura cu produse de tip “entry level”

McIntosh dă lovitura cu produse de tip “entry level”

Producătorul de echipamente de înaltă tehnologie McIntosh Labs a lansat o serie de produse noi, inclusiv un amplificator integrat hibrid, un player media portabil și difuzoare.

Pickul-ul McIntosh MT2 Precision are o estetică închisă la culoare cu o strălucire verde amenințătoare. Este compatibil cu o serie de amplificatoare integrate McIntosh și setări pentru home theater.

McIntosh MT2 include o serie de măsuri anti-vibrație, astfel încât ascultătorul să se poată concentra asupra sunetului.

McIntosh are deja câteva pickup-uri high-end, modelul MT10 cu marca centrală VU și  MT5 care a atras cele mai importante relatări în mai multe publicații din industrie. Ambele sunt piese scumpe, pentru audiofili – primul costă peste 9.000 de dolari și cel de-al doilea aproximativ 6.500 de dolari.

Noul pickup MT2 are un aspect mai rafinat și un de preț mai ieftin.

Motorul DC este alimentat de o sursă externă de tensiune stabilizată și acționează  la 33.3 sau 45 RPM. Vinilul este plasat pe o placă exterioară de polioxietilenă de grosime de 1 inci și o  placă interioară din aluminiu, pentru promisiunea stabilității vitezei de redare și a reducerii vibrațiilor.

MT2 este compatibil cu o serie de amplificatoare integrate McIntosh și sisteme de home theater prin ieșirile stereo în spate, atât timp cât au intrări fono.

Pickup-ul MT2 Precision are o greutate de 13,2 kg și va fi disponibil începând de luna următoare la prețul de vânzare recomandat de 4.000 USD.

5 (100%) 2 votes
Mai multe Tehnologie
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Rusia este al doilea cel mai mare producător de armament din lume

Rusia a devenit în 2017 al doilea cel mai mare producător de armament din lume, depăşind M…