Acasă Economie Marius Bostan, prezent la Romanian Business Leaders Summit

Marius Bostan, prezent la Romanian Business Leaders Summit

În primăvara fiecărui an,  peste 300 de antreprenori și executivi de top, lideri din societatea civilă și peste 40 de speakeri naționali și internaționali se reunesc la Romanian Business Leaders Summit (RBL).

În acest an, evenimentul aflat la cea de VIII-a ediție, s-a desfășurat în perioada 13-14 martie, la JW Marriott (București).

Evenimentul central al comunității RBL combină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția pentru a genera proiecte concrete prin care facem România o țară mai bună pentru business și astfel o țară mai bună pentru români.

Unul dintre membrii acestei comunități de elită este domnul Marius Bostan, care a inițiat mai multe companii, fiind un investitor în serie și pe piața de capital. Marius Bostan are o mare experiență managerială, ca membru în diverse consilii de administrare ale unor companii, fonduri sau organizaţii non-profit. A fost în boardul Fondului Roman de Dezvoltare Socială, fondator și Președinte al FNTM, co-fondator al VMB Partners pionier al obligațiunilor municipale și a adus prin aportul său finanţare inteligentă pentru dezvoltare, care a adus economii importante la bugetele locale. A condus mai multe proiecte care au promovat cultura de afaceri modernă în România și este implicat în mai multe proiecte civice. Marius Bostan este membru al Romanian Business Leaders și este iniţiatorul proiectului RePatriot.

În prezent Marius Bostan se dedică dezvoltării unor companii antreprenoriale, unde este Partener, dintre care le enumerăm pe următoarele: Bostrust, Voss Review, CBN IT, Getika&Innovation, Dositracker, FrontierConnect, NanoTech Paint, EuroDataPark, TrufArt, Pasterra, Newsweek România.

Marius Bostan, în calitate de ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, în guvernul de profesioniști, condus de Dacian Cioloș, a rămas consecvent acelorași idealuri în care a crezut dintotdeauna: calea dată de tradiția de peste 2000 de ani a civilizaţiei noastre, a libertății, a democrației și a economiei de piață și a acţionat pentru dezvoltarea comunicaţiior şi societății informaționale, în România.

5 (100%) 11 votes
Mai multe Economie
Comentariile sunt închise.

Recomandări

SONDAJ: Majoritatea bogătaşilor lumii se aşteaptă la o recesiune în 2020 și se orientează spre obligațiuni și imobiliare

Mai mult de jumătate dintre bogătaşii lumii se pregătesc pentru o recesiune, arată un sond…