Acasă Cultură Liberalii îmbină utilul cu plăcutul

Liberalii îmbină utilul cu plăcutul

Foto: Agerpres

Liderii liberali își stabilesc locurile pentru întruniri în funcție de sezon, probabil pentru a fi mai inspirați și relaxați când iau decizii importante cu privire strategiile de viitor ale partidului.

După întâlnirea anterioară desfășurată pe litoral, în luna august, atăzi se întâlnesc la Poiana Brașov.

Consiliul Naţional al PNL trebuia să aibă loc pe 15 septembrie, tot la Braşov, însă lucrările au fost amânate datorită decesului preşedintelui de onoare al partidului, Mircea Ionescu Quintus.

Ce decizii iau astăzi liberalii?

Am dechis site-ul oficial al partidului pentru a mă informa cu privire la agenda de lucru a celui mai vechi partid din România. Surpriza este că pe site nu este anunțat absolut nimic, nu au nici măcar comunicate de presă.

Ludovic Orban, de când a venit la conducerea partidului, face eforturi mari să resusciteze PNL. La întâlnirea liberalilor din luna august, Orban spunea că a fost surprins să vadă ca la întâlnirile organizațiilor județene nu existau ”ordinea de zi a ședinței”.

Așteptăm să vedem ce decizii vor lua liberalii astăzi și poate se ocupă și de site-ul oficial și înființează și un birou de presă la partid, așa cum e firesc.

Distribuie pe:
Mai multe Cultură
Comentarii închise.

Recomandări

USR PLUS îşi retrage sprijinul politic pentru premierul Florin Cîţu

USR PLUS anunţă că îşi retrage sprijinul politic pentru premierul Florin Cîţu, căruia îi r…