Acasă Tehnologie iPhone X nu va fi lansat în noiembrie

iPhone X nu va fi lansat în noiembrie

IPhone-ul este lansat pe 3 noiembrie, dar întârzierile în producție sugerează că va fi foarte greu să să cumpărați unul în acest an.

IPhone-ul este noul model Apple iPhone care pregătește lansarea viitorului design al smartphone-ului companiei. Consumatorii vor putea să pre-comande iPhone X, de 999 dolari, din 27 octombrie, data lansării telefonului fiind stabilită la 3 noiembrie. Cu toate acestea, obținerea unui iPhone X în 2017, cu atât mai puțin în ziua lansării, pare puțin probabilă. Motivul? Apple nu a început să le producă încă datorită mai multor întârzieri în producție.

Deși nu există confirmări oficiale, știrile privind întârzierea producției provin de la Chris Caso, analist la Raymond James Investment Services. După cum raportează MacRumors, Caso a efectuat verificări ale lanțului de aprovizionare și a descoperit că pentru noul telefon Apple au existat întârzieri multiple în producție. Producția nu se așteaptă să înceapă mai devreme de 15 octombrie, ceea ce depășește cu două luni termenul prevăzut.

Efectul acestei întârzieri va avea ca efect cererea cu mult peste oferta foarte limitată. Acest lucru se întâmplă întotdeauna când apare un nou model iPhone chiar și când producția este livrată la termen.

Distribuie pe:
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Parlamentarii USR-PLUS au semnat moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu

Toți cei 80 de parlamentari ai USR-PLUS au semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului…