Acasă Intern Este INACCEPTABIL ca președintele Iohannis să nu aibă o poziție privind procurorul PROCOMUNIST Augustin Lazăr

Este INACCEPTABIL ca președintele Iohannis să nu aibă o poziție privind procurorul PROCOMUNIST Augustin Lazăr

În ultimele zile au apărut în spațiul public informații, documente și interviuri în care actualul Procuror general al României, Augustin Lazăr, este acuzat de măsuri împotriva deținuților politici care se aflau încarcerați la Penitenciarul Aiud. În perioada respectivă, procurorul Augustin Lazăr era președintele Comisiei de eliberări condiționate.

Este inacceptabil ca la 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, prin care odiosul regim comunist a fost înlăturat de la putere, un procuror procomunist să fie garantul drepturilor și libertăților omului în țara noastră.

De la procurorul Augustin Lazăr nu există așteptări privind demisia sa, pentru simplul motiv că ”mapa sa profesională” arată că acest om nu are noțiunea de DEMNITATE.

Este inacceptabil că Președintele României, Klaus Iohannis, provenit dintr-un partid de dreapta, nu a ieșit public cu nicio declarație privind acest caz deosebit de grav.

Oricât de acerbă ar fi lupta politică privind alegerile europarlamentare și prezidențiale, problemele grave privind torționarii și torționarii cu gulere albe gen Augustin Lazăr, nu suportă COMPROMISURI.

5 (100%) 21 votes
Mai multe Intern
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Băsescu CNSAS: SRI a furnizat CNSAS un document în 8 aprilie 2019

CNSAS susține în documentele oficiale trimise instanței că Traian Băsescu ar fi început să…