Acasă Intern DEZVĂLUIRI: ”Spovedania lui Rizea” despre mafioții care conduc din umbră România – Carte

DEZVĂLUIRI: ”Spovedania lui Rizea” despre mafioții care conduc din umbră România – Carte

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat definitiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare, a publicat o carte cu dezvăluiri incendiare despre nume de top care au condus, conduc  și influențează destinele țării și ale cetățenilor.

Cartea semnată de fostul deputat se intitulează ”Spovedania lui Rizea. Află cine sunt mafioții care conduc din umbră România ”.

Dacă se va dovedi că aceste dezvăluiri sunt adevărate ar fi nevoie de o nouă revoluție pentru a pune România pe un fundament solid al statului de drept. Dacă instituțiile statului nu vor face niciun demers cu privire la verificarea acestor dezvăluiri, putem prezuma că sunt în totalitate adevărate.

Cartea ”Spovedania lui Rizea” aici.

 

 

 

Distribuie pe:

Doctor în Ştiinţe Politice cu distincţia Magna cum Laudae, la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Sudii Politice şi Administrative din Bucureşti (S.N.S.P.A.) Citește mai mult

Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ROMÂNIA EDUCATĂ. Cum eliminați din sistem distrugătorii de suflete inocente? Scrisoare deschisă adresată Președintelui României și ministrului Educației

Stimate domnule Președinte al Românie, Klaus Iohannis Stimate domnule ministru al Educație…