Acasă Economie Deranj mare la Camera de Conturi Buzău

Deranj mare la Camera de Conturi Buzău

Încă din iarnă, de când a ajuns de la ANAF la Camera de Conturi Buzău, Sanda Preda s-a lăudat că după pensionarea șefei în funcție ea va prelua puterea. Ceea ce s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă.

Numai că la concursul ținut în fața comisiei de la Curtea de Conturi, prezidată de unul dintre vicepreședinții lui Nicolae Văcăroiu, Sanda Preda a ieșit plângând din sală pentru că nu a știut nimic. Culmea, ea a fost declarată învingătoare în dauna celorlalți doi contracandidați.

Dacă e cineva interesat, înregistrarea audio-video a concursului există la Curtea de Conturi.

În Camera de Conturi Buzău se vorbește că Sanda Preda are unicul merit de a fi prietenă cu soția lui Călin Popescu Tăriceanu și că notele i-au fost schimbate a doua zi după examenul oral.

Despre domnul Nicu Marcu, consilier la Curtea de Conturi, se spune că este un bun amic al lui Tăriceanu și că ar trage sforile să fie numit vicepreședinte al acestei instituții după plecarea, la începutul lunii octombrie, a echipei executive actuale. Domnul Nicu Marcu este profesor universitar și se vorbește că are multe interese în domeniul învățământului, și ce să vezi, culmea, el răspunde din partea Curții de Conturi de Educație și Cercetare.

Foto: Nicu Marcu | Agerpres
Distribuie pe:
Mai multe Economie
Comentarii închise.

Recomandări

Dr. Herman Berkovits invitat de onoare al Universității de Medicină din Cluj la festivitatea absolvire a promției 2021

Dr. Herman Berkovits  este medicul și sfătuitorul fostului premier israelian Benjamin Neta…