Acasă Extern Coronavirusul ar fi fost creat în laboratoarele chineze

Coronavirusul ar fi fost creat în laboratoarele chineze

Un politician din Israel, Orly Levy, lidera partidului Gesher, din alianța de centru-stânga Labour-Gesher-Meretz, lansează teza potrivit căreia coronavirusul Covid-19 a fost creat într-un laborator militar chinez.

Orly Levi a afirmat în timpul unei transmisiuni la radio: „Acest virus n-a apărut dintr-o supă de lilieci, ci a fost creat în laborator, într-o forma sau alta”.

Levi a spus că Israelul este obişnuit să ia măsuri privind combaterea armelor biologice şi nu este admis ca „atâtea vieţi să fie curmate din pricina coronavirusului”.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a negat posibilitatea acestei teze, lansată pentru prima oară de un senator american. Autorităţile chineze au respins aceste acuzaţii.

Suspectarea Chinei privind crearea coronavirusului într-un laborator au venit din SUA şi Israel datorită prezenţei celui mai important centru de studii militare pentru ameninţări biologice în Wuhan, epicentrul epidemiei.

În Israel au fost confirmate 10 cazuri de coronavirus, iar autoritățile au suspendat toate zborurile pe direcţiile China, Coreea de Sud şi Japonia.

Distribuie pe:
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Gemania: Alegeri Bundestag 2021. SPD vrea o coaliție în 3, fără CDU-CSU

Rezultatele alegerilor parlamentare din Germania: SPD 25,7 % CDU/CSU 24,1 % GRÜNE 14,8 % F…