Acasă Intern Băsescu: Dragnea e tipul şiretului laş

Băsescu: Dragnea e tipul şiretului laş

Traian Băsescu a declarat, marţi, că Liviu Dragnea este tipul „şiretului laş”, care nu îşi asumă niciodată nimic, precizând că acesta „are zilele numărate”. Fostul preşedinte a adăugat că liderul PSD nu va fi niciodată un candidat care ar putea câştiga alegerile prezidenţiale.

„Dragnea e laş. Dragnea e tipul laşului. A şiretului laş. Uitaţi-vă cum nu îşi asumă ceva. El tot timpul ori e bolnav, ori e plecat din ţară. Are zilele numărate. El nu are viitor politic. El va fi candidat, dar niciodată nu ar putea câştiga alegerile prezidenţiale în România. În partid îl sapă, sancţiunea de la electorat, pe de altă parte. Uşor, uşor şi pensionarii îşi vor da seama că au fost păcăliţi”, a afirmat Traian Băsescu, marţi seară la Realitatea TV.

Acesta a clarificat şi acuzaţiile apărute prin presă potrivit cărora Dragnea a fost partenerul său politic, în contextul în care actualul preşedinte social-democrat a fost înscris pe vremuri în Partidul Democrat.

„S-o clarificăm şi cu Dragnea. Nu, Dragnea a plecat din PD în 2000. Eu am devenit preşedintele PD în 2001. Era domnul Roman preşedinte, dânsul l-a descoperit, sau în vremea dânsului a fost descoperit Dragnea, nu în vremea mea. Eu recunosc, eram ministru. Venea şi Dragnea printre ei, dar el a plecat din partid cu un an înainte să fiu în fruntea PD”, a explicat Traian Băsescu.

5 (100%) 4 votes
Mai multe Intern
Comentariile sunt închise.

Recomandări

How Viktor Orban Puts Democratic Tools to Authoritarian Use

In his visit to the White House last month, Hungarian Prime Minister Viktor Orban, who pro…