Acasă Diverse Un tânăr merge cu bicicleta pentru a salva pisicile captive din Wuhan

Un tânăr merge cu bicicleta pentru a salva pisicile captive din Wuhan

Epidemia de coronavirus a transformat oraşul Wuhan într-un veritabil oraş fantomă. Mii de animale au fost lăsate în voia sorţii după ce oamenii au intrat în carantină.

Ye Jialin este un tânăr voluntar care a decis să aibă grijă de câinii şi pisicile lăsate în urmă de stăpânii aflaţi în carantină. Jialin intră în casele oamenilor şi hrăneşte animalele, le dă apă şi face curat. Paznicii îl opresc la fiecare clădire pentru a-i lua temperatură, apoi îl lasă să îşi vadă de treabă.

“După ce Wuhan a intrat în carantină, am ieşit pe străzi şi le-am găsit părăsite. Nu se vedea niciun om sau maşină. Mă simţeam de parcă eram pe platoul de filmare al unui film despre apocalipsă”, a declarat Ye Jialin pentru The Guardian.

Tânărul susţine că a salvat până acum 30 de animale care fără intervenţia ar fi murit. Se estimează că peste 30.000 de animale au fost părăsite în Wuhan de la începutul epidemiei.

Distribuie pe:
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Ludovic Orban, mesaj de 1 Iunie: Momentele petrecute de copii alături de părinți în timpul pandemiei vor deveni o amintire neprețuită a copilăriei

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, că momentele petrecute de copii alături de părin…