Acasă Diverse Un român a devenit eroul zilei în Verona

Un român a devenit eroul zilei în Verona

Un român din Verona, George Tobol, a devenit eroul zilei în orașul său, după ce a reușit să oprească un autobuz al cărui șofer s-a simțit brusc rău în timp ce era la volan.

Presa italiană scrie că şoferului i s-a făcut rău şi a leşinat la volan. În acel moment autobuzul traversa un pod rutier, astfel că un accident ar fi avut consecințe extrem de grave.

Autobuzul aparține societății de transport în comun ATV din Verona și în timp ce se deplasa cu pasageri la bord, șoferul s-a simțit brusc rău. Autovehiculul, scăpat de sub controlul șoferului, a început să se deplaseze brusc spre partea stângă a direcției de mers tamponând ușor un autoturism Mercedes.

Dar totul s-ar fi putut sfârși mai rău, dacă la bordul autobuzului nu se afla și George Tobol care, din fericire, este șofer și lucrează și el la aceeași companie.

George nu s-a pierdut cu firea și dându-și imediat seama că ceva este în neregulă cu bărbatul de la volan, s-a grăbit să ajungă alături de el, a tras frâna de mână oprind imediat autobuzul și limitând astfel daunele care ar fi putut avea loc.

Autorităţile din Verona i-au mulţumit public şi l-au declarat erou local.

5 (100%) 4 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Donald Trump vrea un acord “fenomenal” cu Marea Britanie

Preşedintele SUA Donald Trump a pledat la Londra pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea…