Acasă Diverse Uber își pierde licența

Uber își pierde licența

Uber și-a pierdut licența de operare în Londra și nu va primi o nouă licență din partea companie de Transport din Londra (TfL).

TfL a ajuns la concluzia că firma de aplicații de tip „ring-hailing” nu a fost potrivită pentru a deține o licență de operator privat în Londra datorită „implicațiilor privind siguranța publică”. Preocupările TfL includ abordarea pe care o are Uber privind efectuarea de controale de fond ale conducătorilor auto și raportarea infracțiunilor grave.

Uber a declarat că va contesta decizia care arată că „Londra este închisă companiilor inovatoare”. Uber poate funcționa pe licența actuală până la 30 septembrie. Termenul pentru a contesta decizia este de 21 de zile.

Uber are în Londra aproximativ 3,5 milioane de pasageri și 40 000 de șoferi care folosesc aplicația.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că susține decizia TfL și că „ar fi greșit dacă TfL ar continuat să licențieze Uber dacă există vreo modalitate prin care poate fi pusă în pericol siguranța și securitatea londonezilor”.

Fred Jones, șeful Uber din Marea Britanie și Irlanda, a declarat că șoferii Uber trebuie să treacă aceleași verificări de siguranță ca șoferii de taxi din Londra.

Uber a lansat, în această dimineață, o petiție online pentru adunarea de semnături cu scopul de a-și salva licența. Până în acest moment petiția a adunat peste 200.000 de semnături.

Evaluare articol
  • Poluarea amenință omenirea

    Poluarea determină decesul prematur Statisticele la nivel mondial arată că 16% din totalul…
  • Moartea albă

    Oamenii de știinta belgieni au descoperit relația dintre zahăr si cancer. Rezultatele cerc…
  • To The Stars Academy

    The public interest in the outer edges of science and the understanding of phenomena has a…
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Citește

Poluarea amenință omenirea

Poluarea determină decesul prematur Statisticele la nivel mondial arată că 16% din totalul…