Acasă Economie Telegram va lansa criptomoneda Gram

Telegram va lansa criptomoneda Gram

Telegram, o aplicație de mesagerie criptată, înființată de fondatorul celei mai mari rețele de socializare din Rusia, intenționează să lanseze propria criptomonedă.

Până în luna martie, serviciul de mesaje Telegram este gata să introducă Gram, propriul brand de criptomonedă, susținut de o ofertă monetară masivă.

Potrivit Techcrunch, o revistă online, criptomoneda Gram ar putea permite sistemului de plăți  Telegram “o independență enormă față de orice guvern sau bancă”, fără a menționa “potențialul enorm al criptomonedei în cadrul unei aplicații de mesagerie utilizată pe scară largă”.

“Telegram este deja canalul de comunicare de facto pentru comunitatea globală care folosește criptomonede”, a remarcat Techcrunch .

Proiectul lansat de Telegram prezintă un plan în patru etape pentru așa-numita rețea Telegarm Open Network, care include o platformă pentru servicii terțe, o platformă pentru microplăți, un platformă pentru lanțul principal și două platforme de însoțire 2-to-the-power-of-92.

Echipa Telegram intenționează să rețină la sursă cel puțin 52% din întreaga ofertă a criptomonedei, pentru a o proteja de tranzacțiile speculative.

5 (100%) 9 votes
Mai multe Economie
Comentariile sunt închise.

Recomandări

SUA dă lovitura pe piața producției de petrol

Administrația Trump prognozează că producția de petrol a SUA va ajunge la 11 milioane de b…