Acasă Intern Tăriceanu este pregătit să candideze împotriva lui Iohannis la prezidenţiale

Tăriceanu este pregătit să candideze împotriva lui Iohannis la prezidenţiale

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că e pregătit să îşi asume candidatura la alegerile prezidenţiale, după ce o să vadă datele din sondaje. El a afirmat că a discutat în cadrul coaliţiei şi anunţul despre o eventuală candidatură îl va face după europarlamentare.

„Candidatura la Preşedinţie se va anunţa oficial, dar nu vorbesc neapărat în nume propriu. Am discutat acest subiect în cadrul coaliţiei, eu sunt pregătit să îmi asum această candidatură în condiţiile în care vom vedea care este cel mai bine plasat candidat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. Vom face acest lucru cel mai probabil după alegerile pentru Parlamentul European. Vom discuta cu datele în faţă, cu rezultatele la alegeri şi cu sondajele. Dacă voi fi eu acela sigur că o să candidez. Nu ascund, îmi asum acest rol dacă va fi nevoie”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, joi, la DC News.

La începutul anului, Călin Popescu Tăriceanu, afirma că se ”gândeşte serios” la o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an. şi că nu a fost luată o decizie dacă va candida din partea alianţei PSD-ALDE sau dacă va candida din partea formaţiunii pe care o conduce.

Distribuie pe:
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Guvernul va acorda 15.000 de euro gratis pentru a crește eficiența energetică a locuinței

Programul “Casa Eficientă Energetic” pentru persoane fizice va debuta pe data …