Acasă Diverse Rex Tilleson va vizita Varșovia

Rex Tilleson va vizita Varșovia

Pe 26 ianuarie, Rex Tilleson va fi prezent în Varșovia, unde se va întâlni cu înalți oficiali polonezi pentru a discuta o serie de probleme bilaterale, inclusiv cele legate de provocările globale, securitatea regională și prosperitatea economică, conform site-lui oficial al Departamentului de Stat al SUA.

Secretarul american de stat Rex Tillerson se află în vizită în Europa în perioada 21-27 ianuarie. Agenda sa de lucru cuprinde Londra, Paris, Davos și Varșovia, conform aceleiași surse.

Ieri, Tilleson s-a întâlnit, la Londra, cu premierul britanic Theresa May și ministrul de Externe Boris Johnson pentru a a discuta despre cooperare în probleme de interes comun în Iran, Siria, Libia, Coreea de Nord și Ucraina.

La Paris, Rex Tillerson se va întâlni, pe 23 ianuarie cu înalți oficiali francezi pentru a discuta aspecte globale de interes comun, inclusiv Siria, Iran, Liban, Libia, Coreea de Nord Ucraina. Va participa, de asemenea, la lansarea Parteneriatului internațional împotriva impunității de utilizare a armelor chimice.

Rex Tillerson va fi prezent la Davos, în perioada 24-26 ianuarie, pentru a participa la Forumul Economic Mondial. În timpul Forumului, va urma programul de întâlniri al președintelui Donald Trump.

 

5 (100%) 10 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Norica Nicolai, mesaj pentru Guy Verhofstadt: Vei veni la Bucureşti să sprijini copiii securiştilor

Norica Nicolai i-a transmis lui Guy Verhofstadt că se pregăteşte să vină la Bucureşti pent…