Acasă Intern RETRAGEREA titlului de doctor pentru fostul general SRI Dumitru Dumbravă

RETRAGEREA titlului de doctor pentru fostul general SRI Dumitru Dumbravă

CNADTCU a decis, la şedinţa de joi din Consiliul General, să propună retragerea titlului de doctor pentru fostului secretar general SRI Dumitru Dumbravă, întrucât s-a cofirmat faptul că şi-a plagiat lucrarea, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul instituţiei.

În cadrul şedinţei Consiliului General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), s-a propus retragerea titlului de doctor pentru fostul secretar general SRI Dumitru Dumbravă, după ce s-a constatat faptul că şi-a plagiat lucrarea, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul instituţiei.

Propunerea CNADCU urmează să ajungă la avizare către o nouă comisie din cadrul instituţiei, care apoi va înainta cererea de retragere a titlului de doctor către Ministerul Educaţiei. La rândul său, Ministerul Educaţiei va emite un ordin de retragere a titlului.

Comisia de Etică a Academiei Naţionale de Informaţii “Mihai Viteazul” (ANIMV) din subordinea SRI a confirmat, în septembrie 2018, într-un raport, plagiatul în cazul fostului secretar general SRI Dumitru Dumbravă.

Distribuie pe:
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trump a distribuit pe Twitter și apoi a şters, un video cu un susținător strigând sloganul ”white power”

Preşedintele Donald Trump a distribuit duminică pe Twitter, după care l-a şters, un video …