Acasă Intern Programul de guvernare al Opoziției după căderea Guvernului Dăncilă

Programul de guvernare al Opoziției după căderea Guvernului Dăncilă

În ultimele săptămâni asistăm la un război al declarațiilor politice cu privire moțiunea de cenzură prin care se dorește dărâmarea Guvernului Dăncilă.

Deși, textul moțiunii nu este încă redactat și depus la Parlament, o listă cu viitorii miniștrii circulă de trei zile prin redacții. Putem trage concluzia, fără teama de a greși, că Opoziția este interesată să ajungă la putere și la resursele financiare ale acesteia. Din nicio declarație a liderilor opoziției nu am văzut vreo preocupare pentru cetățeni.

În cazul în care moțiunea de cenzură va avea voturile necesare pentru căderea actualului guvern, Programul de guvernare al Opoziției – PNL, USR, UDMR, Pro România, ALDE este următorul:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ați citit corect.

 

Distribuie pe:
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Guvernul creează panică: Trimit pacienții Covid în alte orașe deși în Bucureşti sunt 45 de spitale de stat, însă, doar 5 sunt alocate Covid-19

Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat, vineri seară, că în Bucureşti sunt 45 de spit…