Acasă Extern Președintele palestinian Abbas a ieșit din spital

Președintele palestinian Abbas a ieșit din spital

Președintele Organizației pentru Eliberarea Palestinei (OEP), Mahmoud Abbas, în vârstă de 82 de ani, a fost externat  din spital după o operație la urechi, efectuată cu succes, în Cisiordania, a declarat marți televiziunea organizației.

Intervenția chirurgicală a lui Abbas a coincis cu o escaladare a tensiunilor israeliano-palestiniene, la granița Fâșiei Gaza, luni, după deschiderea noii Ambasade a SUA la Ierusalim.

Abbas a salutat reporterii și a mers fără ajutor la mașină, dar nu a vorbit. Palestina TV a declarat că procedura a fost efectuată asupra urechii medii a liderului palestinian.

În februarie, Abbas a fost spitalizat în Statele Unite pentru verificări medicale în timpul unei vizite la  Consiliul de Securitate al ONU din New York.

În octombrie 2016, Abbas a fost internat la spitalul din Cisiordania pentru analize cardiace, fără a anunța public, un doctor a spus ulterior că rezultatele sunt normale.

Mahmoud Abbas a devenit președinte OEP după moartea lui Yasser Arafat în 2004. El a purtat discuții de pace cu Israelul conduse de SUA, dar negocierile au încetat în 2014. În 4 mai, el a fost reales președinte al Comitetului Executiv al OEP.

5 (100%) 3 votes
Mai multe Extern
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Terapie prin râs cu Trevor Noah – Stand up comedy /VIDEO

„Laugh therapy indians vs Russian villains” „Some Languages Are Scary” 5 (100%) 6 votes …