Acasă Tehnologie Noul robot sexbot

Noul robot sexbot

Expoziția internațională Consumer Electronics (CES) 2018 a relevat că se dezvoltă foarte multe jucării în industria divertismentului.

Alături de roboți care dansează pe stradă au fost prezentați și roboții sexuali, care au devenit o tendință în lumea divertismentului. Sexbot, cum sunt denumiți, sunt dotați chiar și cu un punct artificial G și cu numeroase moduri de interacțiune.

La CES, creatorul Matt McCullen, de la compania Engadget’s After Hours a prezentat un sexbot numit Solana a demonstrat abilitatea de a-și schimba înfățișarea.

„Fața este de fapt modulară, în același mod în care în cadrul aplicației puteți modifica setările de personalitate și puteți crea un profil separat și un avatar separat, puteți elimina și atașa foarte ușor o altă față la același robot”, a spus McMullen .

Procesul ar putea părea destul de provocator cu rutina „peeling-the-skin-off”, dezvăluind scheletul mecanic sub capul robotic. McCullen a arătat doar capul robotului, spunând că poate fi plasat lângă RealDolls existente folosind un adaptor și a declarat că firma sa a lucrat la dezvoltarea unui organism care să poată răspunde la atingere.

„Sunt destul de mulțumit de obținerea mișcării de la gât în ​​jos. Am construit un trunchi care se mișcă”, a spus McMullen. El a declarat că intenționează să creeze și o versiune masculină. „Mă gândesc mai mult la ceva care ar funcționa similar cu funcțiile anatomiei masculine, ar fi foarte cool”, a adăugat McCullen.

Distribuie pe:
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm antiCovid, este sceptic privind vaccinurile

Dr. Robert Malone este omul de știință care a făcut posibilă realizarea vaccinurilor ARNm …