Acasă Extern Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, a DEMISIONAT

Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, a DEMISIONAT

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la Naţiunile Unite, a demisionat marţi, iar preşedintele Donald Trump a acceptat demisia, afirmă surse politice de la Washington citate de agenţiile Associated Press şi Bloomberg.

Conform site-ului Axios.com, Nikki Haley s-a deplasat marţi la Casa Albă, unde i-a prezentat demisia sa preşedintelui Donald Trump. Liderul SUA a acceptat demisia.

Săptămâna trecută, Nikki Haley a evocat posibilitatea demisiei în cursul altei întrevederi cu președintele Donald Trump.

Nikki Haley a demisionat în contextul în care în septembrie a dezvăluit că are disensiuni cu Donald Trump.

“Nu sunt de acord cu preşedintele în toate privinţele. Când există dezacorduri, există moduri corecte şi moduri incorecte de a le aborda. Eu pun mâna pe telefon şi îl sun pentru a ne întâlni”, explica Nikki Haley, exprimând nemulţumire că alţi oficiali optează pentru criticarea preşedintelui în mod anonim.

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la Naţiunile Unite, îşi va încheia activitatea la sfârşitul anului, a anunţat marţi preşedintele Donald Trump.

Nikki Haley “este o persoană foarte specială”, a precizat Donald Trump, explicând că ambasadorul american la ONU l-a anunţat acum şase luni că ar putea vrea să aibă o perioadă fără activitate.

“Am rezolvat o serie de probleme împreună”, a spus președintele Trump.

“A fost foarte specială pentru mine, a făcut o treabă incredibilă”, a subliniat Donald Trump, precizând că Nikki Haley este binevenită să revină în Administraţia de la Washington în altă funcţie.

5 (100%) 3 votes
Mai multe Extern
Comentariile sunt închise.

Recomandări

European elections 2019: latest country-by-country polls

EU citizens will elect a new European Parliament between May 23 and 26. Voters in each of …