Acasă Tehnologie Jaguar i-Pace, prima mașină electrică a lui Jag

Jaguar i-Pace, prima mașină electrică a lui Jag

Spectacolul de la Salonul Auto din Geneva, organizat în perioada 6-18 martie 2018, este la fel ca în fiecare an plin de mașini noi, anunțuri, actualizări și multe altele.

Întrucât dorim să trăim într-o lume fără poluare și să dăruim copiilor noștri o planetă curată, suntem interesați de automobilele electrice.

Jaguar i-Pace: istorie în fabricație cu primul electric Jag

i-Pace este o  mașină semnificativă, care lansează Jaguar în scena mașinilor electrice și marchează o schimbare treptată în departamentul de proiectare.

Dacă viitorul este EV, atunci Jaguar este în avangarda scenei plug-in.

Conceptul BMW M8 Gran Coupe

– o privire de sineză la noua serie 8

Concept M8 este cel mai bun aspect al BMV. Creșterea numărului de cifre ne reamintește că Munchenul încearcă să-și repoziționeze modelul din seria 6.

BMW M8 Gran Coupe

Mercedes Benz A în sectorul de Golf de lux

Noua clasă Mercedes-Benz A la este prezent la Geneva din 2018

La noua clasă A se simte o schimbare pasivă în istoria Mercedes de două decenii. Interiorul este foarte special, introducând noul sistem de infotainment MBUX și promite să fie un hatchback mic pe care ar dori-o familiile tinere.

Mercedes-Benz A

Ferrari 488 Pista 

Este un nou Ferrari V8 special. Pista reușește să înscrie 710 bhp în 2,9sec și  0-62mph. Este rapidă … Ferrari 488 Pista poate fi văzut pe străzi în această vară.

Ferrari 488 Pista

Noul Volvo V60

Reînnoirea continuă a Volvo continuă, pe măsură ce seria de autoturisme de dimensiuni medii din seria 60 se extinde cu aceasta, proprietatea V60. Are o estetică familiară, ca un mini V90.  Îți dă sentimentul de calm suedez.  Ar putea face o alternativă atrăgătoare la automobile german, am spune.

Volvo V60

 

Evaluare articol
Mai multe Tehnologie
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Forţele Democratice Siriene au cucerit ultimul teritoriu deţinut de ISIS în Siria

Forţele Democratice Siriene au anunţat sâmbătă că au cucerit ultimul teritoriu deţinut de …