Acasă Diverse Incident petrecut cu câteva minute înaintea conferinței de presă Trump-Putin

Incident petrecut cu câteva minute înaintea conferinței de presă Trump-Putin

Autoritățile încă nu au comentat incidentul, care a avut loc cu câteva minute înainte de începerea conferinței de presă a președinților trump și Putin.

În videoapare un bărbat despre care se crede că este un jurnalist american care a fost înlăturat de securitatea celor doi președinți. Înregistrarea video a fost postată pe Twitter de reporterii care acopera summitul de la Helsinki.

Potrivit unui jurnalist NBC prezent la fața locului, individul care a fost scos din conferința de presă “pentru că a înfuriat corespondenții de presă americani”. În același timp, Reuters a relatat că persoana implicată a ținut un banner pe care scria “tratatul interzicerii nucleare”.

Relatările mass-media au sugerat că așa-numitul jurnalist “protestatar” lucra pentru The Nation. După cum a relatat Reuters, un agent al Serviciului Secret al SUA a stat de vorbă cu individul care nu a fos încă identificat, înainte ca securitatea finlandeză să-l escorteze cu forța afară, cu câteva minute înainte de începerea conferinței de presă.

Nici gazda finlandeză, nici oficialii americani sau rusi nu au comentat incidentul.

5 (100%) 4 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Google lansează Stadia, o platformă dedicată jocurilor video

Compania americană Google va lansa Stadia, o platformă de streaming dedicată jocurilor vid…