Acasă Politică Erdogan păzit ca un faraon

Erdogan păzit ca un faraon

Președintele Turciei, Recep Erdogan, speriat de moarte,  a luat cu el în Grecia  200 de gărzi de corp pentru a-i asigura protecția, iar poliția elenă îi asigură paza cu 2800 de ofițeri.

Recep Erdogan a început astăzi o vizită oficială, de două zile, în Grecia. Este prima vizită oficială din ultimii 65 de ani a unui lider turc  în Grecia.

Unitățile de forță specială Elite, inclusiv 200 de comandanți și specialiști în eliminarea bombelor au fost detașați la operațiunea de supraveghere care va avea lunetiști postați pe clădiri de-a lungul rutelor pe care le va parcurge liderul turc.

Vizita în Grecia vine după arestările care au avut loc în Atena, unde  nouă cetățeni turci au fost inculpați săptămâna aceasta ca fiind membri ai DHKP-C, un grup militant marxist care și-a asumat responsabilitatea pentru atentatele sinucigașe din Turcia.

Relațiile lui Erdogan cu Europa și Statele Unite s-au înrăutățit pe fondul arestărilor crescânde din Turcia și a represiunii sale asupra instituțiilor democratice, devenind cel mai izolat lider din rândul statelor membre NATO.

5 (100%) 8 votes
Mai multe Politică
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Ghouta de Est: 13 spitale bombardate în ultimele 3 zile

Organizaţia Medici fără Frontiere (MFF) a emis miercuri un comunicat în care a precizat că…