Acasă Extern Donald Trump se va întâlni cu Vladimir Putin la Paris, în 11-13 noiembrie

Donald Trump se va întâlni cu Vladimir Putin la Paris, în 11-13 noiembrie

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat că se va întâlni cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, alături de alți șefi de state,  în cadrul Forumului de la Paris, desfășurat în perioada 11-13 noiembrie. Donald Trump a făcut acest anunț astăzi, în timpul conferinței de presă post-alegeri, la Casa Albă.

Franța a convocat pe 11 noiembrie la Paris un Forum internațional pentru promovarea păcii, la împlinirea a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial.

La reuniune sunt invitați șefii de stat și de reprezentanții a peste 80 de țări, a anunțat președintele francez Emmanuel Macron.

Forumul de la Paris va avea loc în perioada 11-13 noiembrie 2018. Scopul său este de a reuni o gamă largă de organizații, de la guverne și agenții ONU, până la organizații neguvernamentale și experți individuali.

Destinat a fi evenimentul anului, Forumul face parte din comemorările Franței care marchează cea de-a 100-a aniversare a armistițiului încheiat la Compiègne pe 11 noiembrie 1918, care a încheiat Primul Război Mondial.

5 (100%) 6 votes
Mai multe Extern
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Băsescu CNSAS: SRI a furnizat CNSAS un document în 8 aprilie 2019

CNSAS susține în documentele oficiale trimise instanței că Traian Băsescu ar fi început să…