Acasă Extern Davos: Întâlnirea Tump-May

Davos: Întâlnirea Tump-May

Președintele american Donald Trump și premierul britanic, Theresa May, s-au întâlnit la Davos pentru a discuta relațiile comerciale post-Brexit.

Președintele Trump preconizează o “creștere extraordinară” în comerțul SUA cu Marea Britanie,  după discuțiile cu Theresa May.

Președintele Trump  a mai spus că SUA și Marea Britanie stau  ”umăr la umăr” în problemele militare, în timp ce premierul May a declarat că au fost “umăr la umăr” în fața amenințărilor comune.

În conferința de presă, Donald Trump i-a spus premierului britanic Theresa May că “Am mare respect față de tot ceea ce faceți, cred că este cu adevărat minunat”.

“Un lucru care va avea loc pe parcursul mai multor ani va fi comerțul. Comerțul va crește de mai multe ori”, a spus Donald Trump.

“Aștept cu nerăbdare … discuțiile … care vor avea loc, vor duce la o creștere extraordinară a comerțului dintre cele două țări, ceea ce este excelent și în ​​ceea ce privește locurile de muncă. Așteptăm cu nerăbdare să începem acest proces, așa cum am vorbit. “

Distribuie pe:
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Germania a aprobat identificarea cu buletinele electronice

În Germania a fost aprobat un nou sistem de identificare cu ajutorul buletinelor electroni…