Acasă Diverse Animale care prezic câștigătorul Cupei Mondiale

Animale care prezic câștigătorul Cupei Mondiale

Din motive necunoscute, oamenii sunt dornici să lase decizia de pariere pe o anumită echipă în seama animalelor, conform Science Alert.

O pisică din Rusia numită Achilles a arătat recent Rusia ca fiind câştigătoarea Campionatului Mondial. Felina  a devenit mai cunoscută după ce a ales bolul cu mâncare ce avea steagul Rusiei din cadrul meciului cu Arabia Saudită.

Paul, altă caracatiţă ce a trăit în cadrul Centrului pentru Animale Marine din Oberhausen, Germania, şi-a câştigat reputaţia pentru prezicerea câştigătorilor de la Cupa Mondială 2010 şi Euro 2008. Rata de succes a prezicerilor sale a fost destul de mare, în proporţie de 85% având dreptate.

Recordul caracatiței Rabio a fost limitat de timp, el a ales Japonia câştigătoare în confruntarea cu Columbia, în meciul cu Senegal a decis că va fi egal, iar în cel cu Polonia a „prezis” că Japonia va pierde. În prezent, pescarul ce l-a capturat pe Rabio a curmat faima cefalopodei şi l-a vândut pentru a fi gătit.

Din nefericire, caracatiţei nu i-au fost oferite prea multe şanse să strălucească. Pescarul Kimio Abe l-a vândut pe Rabio unei pieţe şi l-a înlocuit la scurt timp cu o caracatiţă mai tânără, Rabio Jr.

Noul „prezicător” al Japoniei a decis că Japonia va învinge în meciul împotriva Belgiei de pe 3 iulie. Iar după cum s-a putut observa, caracatiţa nu a avut dreptate.

5 (100%) 5 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

The Trade War Is Not the Only Drag on China’s Slowing Economy

China’s economy is growing at its slowest pace since at least 1992, when modern record-kee…