Acasă Diverse Animale care prezic câștigătorul Cupei Mondiale

Animale care prezic câștigătorul Cupei Mondiale

Din motive necunoscute, oamenii sunt dornici să lase decizia de pariere pe o anumită echipă în seama animalelor, conform Science Alert.

O pisică din Rusia numită Achilles a arătat recent Rusia ca fiind câştigătoarea Campionatului Mondial. Felina  a devenit mai cunoscută după ce a ales bolul cu mâncare ce avea steagul Rusiei din cadrul meciului cu Arabia Saudită.

Paul, altă caracatiţă ce a trăit în cadrul Centrului pentru Animale Marine din Oberhausen, Germania, şi-a câştigat reputaţia pentru prezicerea câştigătorilor de la Cupa Mondială 2010 şi Euro 2008. Rata de succes a prezicerilor sale a fost destul de mare, în proporţie de 85% având dreptate.

Recordul caracatiței Rabio a fost limitat de timp, el a ales Japonia câştigătoare în confruntarea cu Columbia, în meciul cu Senegal a decis că va fi egal, iar în cel cu Polonia a „prezis” că Japonia va pierde. În prezent, pescarul ce l-a capturat pe Rabio a curmat faima cefalopodei şi l-a vândut pentru a fi gătit.

Din nefericire, caracatiţei nu i-au fost oferite prea multe şanse să strălucească. Pescarul Kimio Abe l-a vândut pe Rabio unei pieţe şi l-a înlocuit la scurt timp cu o caracatiţă mai tânără, Rabio Jr.

Noul „prezicător” al Japoniei a decis că Japonia va învinge în meciul împotriva Belgiei de pe 3 iulie. Iar după cum s-a putut observa, caracatiţa nu a avut dreptate.

5 (100%) 5 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Liberal Democracy Might Resolve Today’s Political Standoffs

The ideological movements roiling politics throughout Europe and the United States have be…