Acasă Diverse ALDE nu se teme de pierderea majorităţii în Parlament după Cex-PSD

ALDE nu se teme de pierderea majorităţii în Parlament după Cex-PSD

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că nu are „temeri” că ar putea fi pierdută majoritatea în Parlament, în urma unor posibile decizii de excludere a unor social-democraţi PSD, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

“Nu vreau să mă amestec în această chestiune care ţine de PSD, nu am nicio calitate, dar nu am temeri în sensul în care s-ar pierde majoritatea. Ne-am luat un angajament cu toţii în faţa electoratului, avem o responsabilitate şi îmi exprim nădejdea că lucrurile vor evolua bine”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni la Parlament.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a cerut, luni, în şedinţa CExN care se desfăşoară la Parlament, excluderea din partid a vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu şi a secretarului general Marian Neacşu, au declarat surse social-democrate.

Liderul partidului, Liviu Dragnea, a declarat la intrarea în şedinţă că va fi una „neplăcută, dar necesară”, insistând că nu va mai permite că unii colegi să uneltească împotriva propriului guvern.

5 (100%) 4 votes
Mai multe Diverse
Comentariile sunt închise.

Recomandări

Nokia 106 – un nou „dumb-phone” cu autonomie de 3 saptamani

Deși pentru o perioadă smartphone-urile Nokia au dispărut de pe piaţă, telefoanele de tip …